Детски дрехи

Често Задавани Въпроси - Търговци на едро

Отговори и полезни съвети при избора на бебешки дрешки и детски облекла

 1. Въпрос: На място ли се пазарува?

  Отговор: Можете да пазарувате или на място, или онлайн от сайта. Борса "Елена" се намира в град Варна, ул. "Атанас Москов" 3, АКВА център, приземен етаж.
 2. Въпрос: Предлагате ли дрехите на консигнация?

  Отговор: Борса "Елена" не предлага възможността за закупуване на консигнация.

 3. Въпрос: Има ли възможност при поръчка на едро за стойност около 600 лв., стоката да ми бъде изпратена по Еконт до офис посочен от мен?

  Отговор: В случай че заплатите транспортните разходи по пратката, т.е. сумата на заявката Ви е под 600 лева, можете да посочите спедиторска фирма, с която да се осъществи изпращането. При поръчки за над 600 лева, спедицията се поема от Борса “Елена” и тя става единствено с куриерска фирма “Speedy’”.

 4. Въпрос: Ако направя поръчка за 500лв., може ли да заплатя на разсрочено плащане?

  Отговор: Независимо от стойността на поръчката, плащането се извършва с наложен платеж при доставка или по банкова път с проформа фактура.

 5. Въпрос: Извършва ли се доставка извън България и какви са условията?

  Отговор: Поръчка можем да изпълним след направена от Ваша страна заявка в нашият сайт, по телефона или по имейл. Когато заявката бъде обработена, наши консултанти ще се свържат с Вас за уточняване наличността по заявката и стойността й. Доставката се извършва с куриерска фирма „Speedy”. Стойността на поръчката и на транспорта се заплащат предварително по банков път, т.к. куриерска фирма „Speedy” не предлага услугата „Наложен платеж” в чужбина. Можете да се запознаете с цените за международни куриерски услуги на следния линк Спиди ценова листа